Despre noi

Agentia noastra este construita pe aceste valori de baza, care ne inspira in tot ceea ce facem.

Valori

Inovatie. Ne straduim sa fim inovatorii ale caror idei si solutii schimba vietile oamenilor. Incurajam educarea, descoperire si cresterea continua. Apreciem educatia, formarea, creativitatea si schimbul de cunostinte. Urmarim instrumente si resurse pentru a face procesele mai productive, mai eficiente si mai eficace. Am invațat de la altii si din experientele noastre de viata pentru a re-inventa in mod constant si de a crea solutii inovatoare pentru clientii nostri.

Calitate. Cand sunteti in afaceri de atata timp cat suntem si noi, invatati o multime de lucruri despre ceea ce-si doresc oamenii, ce functioneaza si ce nu. Cu o experienta atat de mare, echipa noastra este calificata sa ofere solutii de o calitate superioara, cu fiecare proiect in parte.

Eficienta. Calitatea este esentiala, dar nimeni nu vrea sa astepte saptamani cand are nevoie de o solutie personalizata acum. EVOMARK este fericita sa ofere clientilor nostri un timp de raspuns rapid.

Integritate. Posibil cel mai important aspect al unei companii este integritatea. Nu poti face afaceri cu o companie in a carui stil nu poti avea incredere. La EVOMARK ne mandrim cu credibilitatea noastra, construita pe parcursul anilor de servicii de calitate oferite si sustinuta de o baza puternica de clienti. Cu o politica reala de garantie de satisfactie, puteti fi siguri ca EVOMARK va oferi rezultatele dorite, deoarece am facut-o zeci de ori inainte pentru proprietarii de afaceri la fel ca tine.

Echipa

Faceti cunostinta cu echipa de management al agentiei EVOMARK

Dorel Chiparca

CEO, Founder, Developer


Ciprian Cozma

Business Growth Strategist


Ionut Grecu

Agile Coach


Cristian Haldan

Marketing Specialist


Fa Urmatorul Pas!

Vrei sa-ti transformi afacerea intr-un brand de succes?
Contacteaza-ne Acum!

De ce ne aleg clientii?

Reputatia noastra este bunul nostru cel mai de pret.
267

Proiecte finalizate

235

Clienti fericiti

10

Ani experienta

205

Site-uri create


SOLICITA OFERTA