Fa Urmatorul Pas!

Vrei sa-ti transformi afacerea intr-un brand de succes?
Contacteaza-ne Acum!

Identitate Vizuala

Fie ca esti un startup la inceput de drum sau o companie cu vechime si doresti o reimprospatare pentru brand, probabil ai nevoie de lucruri similare. Un brand puternic, usor de recunoscut care spune o poveste, reflecta convingerile tale, transmite in mod clar si cu usurinta clientilor mesajul tau.

Pentru a-ti oferi imaginea perfecta, ne cufundam in ceea ce incerci sa realizezi, in compania ta si modul in care faci afaceri pentru a sti exact cine esti si in ce directie doresti sa mergi. Numai dupa ce vom sti exact aceste lucruri putem incepe a sculpta brandul prefect pentru tine.

Web Design Responsive

De multe ori prima experienta a clientului cu compania ta, este prin intermediul site-ul; de aceea trebuie sa faci ca aceasta experienta sa fie una memorabila.

Noi cream experiente frumoase pentru clientii companiei tale. Clientii tai au nevoie de o experienta memorabila care spune povestea ta si in acelasi timp ii conduce usor la informatiile de care au nevoie.

Facem acest lucru prin cercetarea tipului de utilizator inainte de a construi site-ul, lucrand cu tine prin ierarhia continutului pentru a defini modul in care ar trebui structurat, astfel incat sa se intrepatrunda cu o experienta a utilizatorului cat mai placuta.

Folosind toate aceste informatii, putem crea site-ul perfect adaptat pentru nevoile companiei tale, un site responsive, adaptabil in functie de device-ul de pe care este accesat.

Marketing & Strategie

Marketing-ul doar prin social media este bun, dar este suficient pentru a te diferentia de compatitie? Noi credem ca amestecarea lumii digitale cu cea fizica ofera brandului tau un mod unic de a  se conecta cu clientii tai la un nivel mai profund. Am testat acest lucru prin campanii de promovare online mixate cu campanii offline prin materiale fizice (flyere, mascote, etc.) si sa observat o crestere cu peste 50% a rezultatului dorit.

Daca sunteti in cautarea unei campanii de marketing inovativa, astfel incat sa creezii o experienta memorabila pentru clientii companiei tale, contacteaza-ne acum.

Putem transforma o idee in realitate pentru tine.

Suport de Calitate

Pentru o multime de agentii, lansarea unui nou site web este sfarsitul relatiei cu clientul, pentru noi este doar inceputul.

Am sprijinit clienti peste 5 ani, pentru ca pretuim cu adevarat valoarea unei relatii pe termen lung cu clientii nostri. Si ei pretuiesc gama diversificata de instrumente si servicii pe care le oferim.

Monitorizam starea de sanatate a tuturor serviciilor pe care clientii nostri le folosesc, ajutam la dezvoltarea de noi caracteristici si oferim consultanta strategica pe directia in care site-ul lor ar trebui sa mearga.

Pentru clientii nostri, suntem echipa lor de marketing externalizat.

Cum lucram?

Consultantii discuta cu tine si planifica o solutie, designerii o fac sa arate bine, developerii au grija s-o faca functionala iar maketerii se asigura ca solutia propusa vinde.
magnifier1

ANALIZA

Cercetam clientul ideal, competitia, iti analizam web site-ul actual, compania, pentru a ne face o ideea despre cine esti.
schedule2

PLANIFICARE

Realizam un ghid si o schita astfel incat sa iti faci o idee asupra conceptului de promovare propus.
hand3

CREARE

In aceasta etapa trecem la realizarea propriu-zisa a proiectului tau.
right4

LIVRARE

Garantam livrarea unui proiect de calitate, care sa trezeasca o emotie memorabila.
SOLICITA OFERTA